Świetne! Aczkolwiek nie zgodzę się z tym twierdzeniem o "sprzęcie z drugiej ręki". Gdyby Amidala latała czymś takim jak sokół to Naboo musiało by być bardziej w stylu post-apo. No a i w trylogji mieliśmy namiastkę cywilizacji i elegancji jak na Bespin.
Akurat nie rozumiem dlaczego dał obrazek Nubiana, moim zdaniem statki z Naboo były najlepiej zrobionymi ze wszystkich pokazywanych w prequelach. Cała reszta była taka plastikowa i wymuskana: Venatory, Aethersprity... bleh
Plany, same plany. A przydałoby się już zacząć coś robić...
Ja bym Wam coś napisał skąd Joker ma czerwone usta, ale musiałbym zagłębić się w cykl miesięczny kobiet. (Siostry przepraszam, za seksistowski żarcik ).
Aliit, tor, ijaat ! Meg jareor, parjir! "We are the Death Watch, descendants of the true warrior faith all Mandalorians once knew. "
Radok czy w ostatnim czasie przebywałeś w towarzystwie KatharSiS-a? Bo Radok i taki tekst to jak.... a może niech każdy kto wie o co chodzi sobie dokończy
Też mam nieużywanego miśka, i nawet już o tym myślałem by go uzbroić, ale jakoś nigdy się do tego nie zebrałem. Ale z tego co widzę szykuję się jakaś pluszowa armia!
It is good to restore the natural order of things after a period of such disarray, don't you agree? I już my - weterani tylko / Nie pojmujący co się dzieje...