Jakie to straszne, tak nienawidzić rodziców. Ale z drugiej strony... Rodzice robią czasem swoim dzieciom straszne rzeczy, prawda? Weź choćby biedną Etain. Oddali ją całkiem obcym ludziom. - Ordo żal było Jedi. W ich rozmowach ten temat powtarzał się bardzo często. - Jestem szczęśliwy, że znalazłem ojca, który mnie zechciał. Wszyscy jesteśmy szczęściarzami.
Przemyślenia Ordo, Komandosi Republiki: Prawdziwe Barwy
No i rozpoczął się grudzień, czas więc na tradycyjne podsumowanie minionego miesiąca - Listopada!
Delta13 napisał ciekawy tekst-opowiadanie, zatytułowane to co kryje się za wizjerem.
Również galeria wzbogaciła się o nowe prace! X-Yuridodał 6, Mahiyana 3, a Hashhana 1!
Wszystkie 10 nowych prac można zobaczyć tutaj
Wspomniana już Mahiyana dodała także dwie prace do naszego zbioru tapet - obie są oparte o nasze logo i łatwo można je odnaleźć w naszym zbiorze.
I to by było tyle jeśli chodzi o ten dość skromny raport.
Ordo też nigdy nie mógł tego pojąć. Potrafił zacytować wszystkie statuty i przepisy, w tym wszystkie sto pięćdziesiąt Rozkazów Kryzysowych Wielkiej Armii - które wszyscy oficerowie klonów musieli znać na pamięć - z całą łatwością, jaką zapewniała mu fotograficzna pamięć. Rozumienie reguł było jednak całkiem inną kwestią. Po co rozpoczynać wojnę, jeśli w pewnej chwili naciskasz hamulce i stwierdzasz, że jeden sposób zabijania kogoś jest moralnie lepszy od innego?
Przemyślenia Ordo, Komandosi Republiki: Prawdziwe Barwy